RRETH NESH

Kontakt ndërton kryesisht banesa në Tiranë. Projekton arkitekturë, konstruksion, elektrike dhe hidraulike. Shet produktet që ajo ndërton. Financon ndërtimet që ajo bën. E krijuar në vitin 1999, është shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Në 2017 Kontakt ka 60 punonjës që menaxhojnë 300 punëtorë në ditë. Punonjësit janë të profilizuar, si inxhinierë ndërtimi, arkitektë, financierë, juristë, dizajner dhe agjentë terreni. Në Kontakt punën e sotme nuk e lëmë për nesër. Kontakt nuk bën kompromis me cilësinë dhe e di që zbatimi i detajeve bën cilësi. Punonjësit e Kontakt e kanë të qartë se të ndërtosh është më shumë se sa duket dhe ecin nën moton “Të bëjnë veten më të zhvilluar sesa dje”. Prandaj Kontakt vazhdon me mirëmbajtjen, që objektet të jenë njësoj si ditën e parë që janë ndërtuar.

 

Historiku

 

Organizimi

 

Vlerësime

 

Brandi

 

Profili Kontakt

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al

Okazion!