Profili Kontakt

Marrëdhëniet tona me klientin kanë qenë gjithmonë të qëndrueshme falë përkushtimit që ju kemi ofruar gjatë gjithë këtyre viteve.

8 janë cilësitë tona që na udhëheqin:

Fjala e dhënë

Çfarë mendojmë e themi, çfarë themi e shkruajmë, çfarë shkruajmë e nënshkruajmë dhe çfarë nënshkruajmë e bëjmë.

Transparenca

Ne punojmë me kosto transparente.

Fleksibiliteti

Jemi fleksibël në atë që ofrojmë duke ju dhënë asistencë profesionale për çdo kërkesë tuajën.

Cilësia

Detaji është ai që bën ndryshimin, dhe ne e zbatojmë me përpikmëri detajin. Kjo bën që cilësia e ndërtimit të jetë më e mirë.

Shpejtësia

Ndërtojmë në kohë, sepse ajo që na mungon është koha.

Teknologjia

Çdo herë që del një produkt i ri, ne e përdorim atë në ndërtimet tona.

Leverdisshmëria

Kursimi i kohës, kontrolli i cilësisë në proçesin e prodhimit na bën të mundur që të ndërtojmë me leverdi. Tek ne, cilësinë e blen më lirë sesa kudo.

Stafi i kualifikuar

Investojmë në kualifikimin e punonjësve.

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al

Okazion!