Lajme

 • Ujitja me pika - Vlere e shtuar ne kompleksin Magnet.
  Ujitja me pikaVlere e shtuar ne kompleksin Magnet.Prej një kohe të gjatë kryefjala e diskutimeve të shumë ekologeve ka qenë dhe është si të përdorim ujin në menyre më efiçente. Kontakt Shpk po përdor... Read More →
 • Njoftim Elektricist
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kerkon të punësoje Elektricist. Punekerkuesi duhet: Të jetë ne moshe 20-30 vjecare Të ketë njohuri të mira teknike elektrike për: Panelet elektrike Sistemet... Read More →
 • Njoftim Hidraulik
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kerkon të punësoje Hidraulik. Punekerkuesi duhet: Të jetë ne moshe 20-30vjecare Të ketë njohuri të mira teknike hidraulike për: Sistemet multistrad FU... Read More →
 • Njoftim Sanitare
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kerkon të punësoje Sanitare. Punekerkuesi duhet: Të jetë ne moshe 18-25 vjecare Të kryejë pastrim xhama, pastrim zyrash, dysheme betoni Të jetë përdorues i... Read More →
 • Njoftim Punëtor Bujqësie
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kërkon të punësoje Punëtor Bujqësie. Punëkërkuesi duhet: Të jetë në moshë 18-25 vjecare Të dijë të kryejë punimë toke Të dijë të mbjellë Të jetë përdorues i... Read More →
 • OMA dhe Kontakt Shpk prezantojnë projektin e ri

Pages