You are here

There are no active tenders for the moment. Please visit this page in a later time because it will be updated accordingly!

Tendera Të Kaluar

Data e Dorëzimit Të Ofertës Seksioni Tender
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Shkalle per dalje ne Baxhen e tarraces per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Shkalle per dalje ne Baxhen e tarraces per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje 2 Ashensore me 9 ndalesa per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Kapak ne oxhaqe per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Kangjella Hekuri ne shkalle per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Parapet Xhami ne Ballkone per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Furnizim Vendosje Dyer Antipanik, Dere Stacion Pompash dhe Dere Kabine Elektrike per Objektin "SiRI" Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Dyer Shkalle Antipanik per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Dysheme Industriale për Objektin “Siri” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Nënshtresë për Objektin “Siri” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Vijezim Parkimi per Objektin "Siri" Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Prodhim Sinjalistike Parkimi per Objektin “Siri” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F. Dritare Podrumi per Objektin “Siri” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Davanciale Mermeri per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Pedana te Puseve Teknike për Objektin “Siri” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Baxha ne tarrace per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Lyerje brenda dhe jashte me boje te bardhe per objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Dyer Antizjarr per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Dyer te Brendshme per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Laminat per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Suvatim i Brendshem per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Mur Tulle per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Paisje Hidrosanitare per Objektin “Siri”. Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Shtrim dhe Veshje Pllaka ne Tualete per Objektin “SiRI” Apply
Friday, June 30, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per Furnizim Vendosje Kuti Poste per Objektin “SiRI” Apply
Wednesday, May 31, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Punime Gipsi per Objektin “Siri”. Apply
Sunday, October 30, 2016 Auriga Auriga, Kerkese per oferte per F.V. Nenshtresa Apply
Friday, July 15, 2016 Auriga Auriga - Kerkese per oferte F.V Kapak Oxhaku Apply
Friday, July 15, 2016 Auriga Auriga - Kerkese per oferte Kangjella ne Shkalle dhe Ballkone Apply