Agjent Terreni

Agjenti i shitjeve është pika kryesore e kontaktit midis një kompanie dhe klientëve të saj.

 

Përgjegjësitë

  • Organizimi i takimeve me klient
  • Promovim dhe prezantimin e produkteve te kompanis
  • Negociatë për shit-blerjen e pasurive të paluajtshme
  • Pjesemarrje në trajnime, ekspozita dhe konferenca

Kriteret

  • Diplomë Universitare
  • Paketa Office
  • Shqip & Anglisht
  • Eksperiencë pune
  • Logjikë aritmetike

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar dhe letër interesi. 

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al