fbpx Ajrim | Kontakt

Ajrim

Ajrimi i apartamenteve dhe largimi i ajrit të ndotur është jetësor për shëndetin e njerëzve. Puset individuale që aplikohen në ndërtesat e tona eleminojnë qarkullimin e aromave të gatimit ndërmjet apartamenteve, duke përmirësuar cilësinë e jetesës.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt