fbpx Aspirim i dedikuar | Kontakt

Aspirim i dedikuar

Impianti i ventilimit të kuzhinave është një nga më të rëndësishmit e objekteve të banimit. Ky impiant është delikat nga pikëpamja e problemeve që mund të shkaktojnë aromat e kuzhinave në ambientet e banimit dhe në apartamentet e të njëjtës godinë, prandaj çdo kuzhinë ka aspirim të dedikuar.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt