fbpx Kontakt - Blog | Page 3263 |

Ofertat tona.

Njësi në okazion, çmimet e fundit dhe projektet më të reja i gjeni në blogun personal të agjentëve tanë. Njihuni me ofertat tona dhe rezervoni njësinë tuaj.

Raldi Duka's picture
Raldi Duka
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Apartament 2+1 tek Ali Demi 'Kompleksi Mangalem21'

Kati: 4

90.7 m2

Orientim i dyfishte Jug-Lindje


Bujana Bedeni's picture
Bujana Bedeni
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Shes apartament ne Tirane

Apartament1+1 tek ruga Jordan Misja , prane Bulevardit te Ri

Siperfaqe 62.3

Orientimi Veri

Kati 2


Raldi Duka's picture
Raldi Duka
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Apartament 2+1 tek Ali Demi 'Kompleksi Mangalem21'

Kati: 6

89.9 m2

Orientim i dyfishte Veri-Lindje


Raldi Duka's picture
Raldi Duka
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Apartament 2+1 tek Ali Demi 'Kompleksi Mangalem21'

Kati: 6

86 m2

Orientim i dyfishte Veri-Lindje


Gesard Serjanaj's picture
Gesard Serjanaj
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane!

Shes Apartament 1+1

Sip.: 66.40m2

Kati: 7

Orientimi: Jug

Çmimi: 53000 €

Zona e Ali Demit 

Per nje vizite ne prone kontakto :

0685300167


Bujana Bedeni's picture
Bujana Bedeni
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Shes apartament ne Tirane

Apartament1+1 tek ruga Jordan Misja , prane Bulevardit te Ri

Siperfaqe 63.7

Orientimi veri

Kati 7


Raldi Duka's picture
Raldi Duka
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Apartament 2+1 tek Ali Demi 'Kompleksi Mangalem21'

Kati: 6

100.9 m2

Orientim i dyfishte Veri-Perendim


Bujana Bedeni's picture
Bujana Bedeni
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Shes apartament ne Tirane

Apartament 1+1 tek ruga Jordan Misja , prane Bulevardit te Ri

Siperfaqe 62.8

Orientimi perendim

Kati 3


Gesard Serjanaj's picture
Gesard Serjanaj
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane!

Shes apartament 1+1 ne Tirane.

Sip : 60 m2

Kati : 4

Orientimi : Jug

Cmimi : 45000 Euro

Zona e Ali Demit. 

Per nje vizite ne prone kontakto :


Raldi Duka's picture
Raldi Duka
  25/11/2020

Shes apartament ne Tirane

Apartament 2+1 tek Ali Demi 'Kompleksi Mangalem21'

Kati: 5

91.7 m2

Orientim i dyfishte Veri-Lindje


Pages

Kontakt Shpk
A  Ndre Mjeda Str 40  Al - 1023 Tirana
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit