fbpx Davanciale me drenazhim | Kontakt

Davanciale me drenazhim

Davancalet e aluminit GUTMANN ofrojnë mbrojtje të jashtëzakonshme nga faktorët atmosferikë. Me një dizajn efektiv dhe të rrumbullakosur në skaje, ky davancal krijon mbylljen e duhur të detajit të mëposhtem të dritares me fasadën. Pjerrësia e krijuar për nga jashtë dritares, lejon drenazhimin e ujërave të shiut.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt