fbpx Depo uji | Kontakt

Depo uji

Depo e ujit hidroizolohet me Flagon AT, një material termoplastik me PVC e ideuar për përdorim në depo uji të pijshëm. Vendosja realizohet me saldim me ajër të ngrohtë. Materiali është antibakterial dhe garanton jetëgjatësi ndaj oksidimit dhe vjetërimit në ujë sipas standarteve Europiane.

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt