fbpx Derë e blinduar | Kontakt

Derë e blinduar

Dyert e markës Everest të prodhuara në Turqi specifikisht për projektet tona, janë me profile metalike me sipërfaqe anti-gërvishtëse, të mbushura me material termoizolues. Ky sistem siguron izolim termik dhe akustik. Ngjyra e dyerve do të jetë e bardhë në harmoni me interierin e korridoreve dhe betonin e ekspozuar të shkallëve.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt