Dizajner

Përgjegjësitë

 • Ideimi dhe krijimi i broshurave, logo-ve, dhe materialeve të ndryshme të ndërtimit
 • Zhvillim/Propozim kompozime grafike që i përshtaten produktit të kompanisë
 • Prezantim idesh dhe konceptesh të reja bordit menaxhues
 • Realizim projektesh dhe detyra të caktuara grafike nga drejtuesi i departamentit
 • Bashkëpunim grafik dhe koordinim i përditshëm me kolegët (dizajner, ilustrues, fotografë, copywriter, web dizajn dhe marketing)
 • Mbledhje dhe raportime me stafin mbi ecurinë dhe realizimin e projekteve sipas afateve të paracaktuara
 • Respektimi i deadline-ve të përcaktuara dhe aftësi për të punuar nën presion

 

Kriteret

 • Diplomë Universitare
 • Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, 3Ds Max, Corel Draw
 • Shqip & Anglisht
 • Eksperiencë pune
 • Logjikë aritmetike  

 

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar dhe letër interesi.

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al