fbpx Donacion “Në kurthin e Piter Pan” | Kontakt

Donacion “Në kurthin e Piter Pan”

A Pjetër Budi Str 40 Al 1010 Tirana      Viti i donacionit: 2019

Kontakt iu bashkangjit thirrjes së Alketa Vejsiut duke ndihmuar që Xheison dhe familja e tij të nisin një jetë të bukur në kompleksin AnA.

Kontakt | Shtëpi e re për Xheison

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit