fbpx Dritare me alumin termik | Kontakt

Dritare me alumin termik

Ne i kushtojmë vëmendjen e duhur kursimit energjitik dhe humbjes termike. Për këtë arsye dritaret janë alumin termik, me 2 xhama dhe dhomë ajri 16mm. Ky kombinim karakteristikash është shumë i mirë për vendet me klimë mesdhetare si Shqipëria. Ngjyra e profilit të dritares në interier është e bardhë, ndërsa në exterier është RAL 7032 ose sipas ngjyrave të objekteve.

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt