fbpx Efiçencë energjitike | Kontakt

Efiçencë energjitike

Sistemet që përdoren në objektet tona realizojnë izolimin e plotë termik dhe ndihmojnë në rritjen e efiçencës energjitike të çdo aparatmenti. Fasadat me kapotë trajtohen me sistemin ETICS me trashësi 100 mm të vendosur mbi muraturën 200 mm. Ky sistem siguron reduktim të konsumit të energjisë deri në 60%. Dritaret me Alumin Termik dhe elementet e tjerë plotësues arrijnë një vlerë të izolimit të gjithë sistemit Dritare+Xham+Grile, Uw = 1.3 W/m2K.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt