fbpx Fasadë kapotë | Kontakt

Fasadë kapotë

Fasadat me kapotë trajtohen me sistemin ETICS me trashësi 100 mm të vendosur mbi muraturën 200 mm. Izolimi kryhet me Leshi Guri i cili është rezistent kundrejt agjentëve atmosferikë, zjarrit, ndotjes akustike dhe ndotjes së ajrit. Struktura poroze dhe e hapur, e përbërë nga fibra rezistente deri në temperaturë 1000° c, krijon një barrierë termike dhe akustike. Ky sistem siguron reduktim të konsumit të energjisë deri në 60% dhe siguri më të madhe teknike.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt