Fotograf

Përgjegjësitë

 • Bashkëpunim me departamentin e dizajnit për fotografitë e kërkuara
 • Kërkim i subjekteve të përshtatshme fotografike
 • Përdorim i një gamë të gjerë të pajisjeve teknike (kamera, lente dhe ndriçim)
 • Përpunim i fotgrafive me software të ndryshëm
 • Aftësi artistike për të kuptuar kuadrimin, ngjyrën dhe dritën
 • Kujdesi për detajet para, gjatë dhe pas shkrepjes

Kriteret

 • Diplomë Universitare
 • Adobe photoshop
 • Shqip & Anglisht
 • Eksperiencë pune
 • Logjikë aritmetike

 

 

​Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar dhe letër interesi. 

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al