fbpx Grilë me alumin termik | Kontakt

Grilë me alumin termik

Grila është një aksesor i rëndësishëm për dritaret në vendet e mesdheut. Ndihmon në kontrollin e ndriçimit në apartamente dhe zvogëlon humbjet e energjisë. Grilat që Kontakt përdor janë me alumin termik të kompanisë Veka, me dimensione 1800x1800 mm dhe 900x1800 mm.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt