fbpx Hidroizolim dykomponent | Kontakt

Hidroizolim dykomponent

Tualeti është një zonë e shtëpisë e cila gjendet nën ndikimin e ujit dhe ka nevojë për hidroizolim. Pas rrafshimit dhe nivelimit të sipërfaqes realizohet hidroizolimi me material dykomponent Ardex 8+9L i cili është një përzierje që realizohet nga bashkimi i tretësirës akrilike me material me baze çimentoje. Kjo shtresë mund të aplikohet lehtësisht me një rrul bojërash ose një furçë për të prodhuar një shtresë shumë elastike. Shtresa mbron nga infiltrimi i ujit dhe siguron një shtresë të shkëlqyeshme lidhëse për pllakat. Firma Austriake Ardex është lider në treg për prodhimin e materialeve hidroizoluese.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt