fbpx Hidroizolim gropë ashensori | Kontakt

Hidroizolim gropë ashensori

Gropa e ashensorit është pjesa më e ulët e objektit çka e bën të jetë më e ndikueshme nga ujrat nëntokësorë. Ne realizojmë hidroizolimin e saj për të penguar filtrimin e ujit dhe mbrojtjen e ashensorit. Hidroizolimi realizohet me membrane bentoniti e cila bëhet trup me pllakën e themelit në momentin e betonimit. Bentoniti është një argjile natyrore e trajtuar me aditive që bymehet në prezencë të ujit duke penguar filtrimin e tij.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt