fbpx Hidroizolim tarraca | Kontakt

Hidroizolim tarraca

Hidroizolimi i tarracës realizohet nëpërmjet membranave hidroizoluese EVALON® nga Alwitra, të cilat janë membrana sintetike me cilësi të lartë për hidroizolimin me një shtresë. Përqindja jashtëzakonisht e lartë e lëndëve polimerike i bën ato veçanërisht homogjene, të buta dhe elastike, të qëndrueshme dhe rezistente ndaj rreshjeve. Paketa hidroizoluese aplikohet horizontalisht dhe vertikalisht në të gjithë perimetrin e këtyre hapësirave, duke krijuar barrierën e nevojshme kundrejt agjentëve atmosferikë.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt