fbpx Hyrje në objekt | Kontakt

Hyrje në objekt

Hyrjet në objekt janë të kompletuara me të gjithë elementët e nevojshëm ndriçim, numërtim, kuti poste dhe dekor. Dyert hyrëse realizohen me alumin dhe xham të cilat lejojnë ndriçimin natyral në korridore por pengojnë faktorët atmosferikë. Numërtimi i shkallëve ndihmon në orientimin e banorëve dhe korrierëve.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt