fbpx Hyrje ne vilë | Kontakt

Hyrje ne vilë

Hyrjet krijojnë një identitet të dëshirueshëm dhe të fortë rezidencial për zhvillimin, i cili kontribuon pozitivisht në pamjen e rrugës dhe integrohet në dizajnin e përgjithshëm të fasadës së vilës. Hyrja është një zonë funksionale, e aksesueshme, e sigurt, me strehë dhe ndriçim të mirë. Hyrjet në vilë janë të kompletuara me të gjithë elementët e nevojshëm; ndriçim, numërtim, kuti poste dhe dekor. Dyert hyrëse realizohen me dru, të cilat lejojnë ndriçimin natyral por pengojnë faktorët atmosferikë. Numërtimi i vilave ndihmon në orientimin e banorëve dhe korrierëve. Të gjitha zonat e hyrjes, duke përfshirë fasadën e jashtme, hollin e brendshëm, pritjen dhe sallën e hyrjes krijojnë një mjedis mikpritës për banorët.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt