fbpx Kangjella jashtë | Kontakt

Kangjella jashtë

Kangjellat ne i shohim jo vetëm si element sigurie të rëndësishëm por dhe si element dekorativ i sistemimeve të jashtme. Ato projektohen sipas kushteve arkitektonike të projektimit nga arkitektët tanë dhe realizohen deri në detaj nga reparti i saldimit.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt