fbpx Kontakt - Kërko Punë |

Të punosh në Kontakt

Njihuni me ekipet tona.

2023

Panairi PSI, Düsseldorf

Kontakt mori pjesë për të dytin vit rradhazi në panairin më të madh të produkteve promovuese në Europë, PSI. Ata u prezantuan me një gamë të gjerë produktesh dhe metodash të ndryshme të brandimit, si qëllim përmirësimin e cilësisë dhe zbulimin e metodave të reja të printimit.

Prezantim i kompleksit Magnet, Epoka University.

Prezantim per kompleksin Magnet me teme: “Sustainability traits at newly developed Magnet complex in Tirana” nga Ark. Irina Branko

Takim me Kompaninë E.C.A për hidrosanitare, Turqi.

U organizua takimi me kompaninë E.C.A për t’u njohur më mirë me produktet e tyre hidrosanitare.

Trajnim me kompaninë Alwitra.

Përfaqësuesi i kompanisë Alwitra vizitoi Kontakt ku zhvilloi një trajnim me stafin e Kontakt mbi hidroizolimin e tarracave me produktet Alwitra

Workshop mbi Trendet e Kapitalit Njerëzor 2023- Deloitte.

Kontakt në bashkëpunim me Deloitte organizoi Workshop mbi Trendet e Kapitalit Njerëzor.

Vizitë Morbi, Indi

Vizita u krye në qytetin Morbi, Indi ku u vizituan disa kompani indiane për t’u njohur me prodhimin e hidrosanitareve.

Vizitë Stamboll, Turqi

Udhëtim drejt qytetit të Stambollit për të vizituar disa kompani të fushës së hidrosanitare për të kuptuar dhe njohur procesin e tyre të prodhimit.

AllWeb, Tiranë

Pjesëmarrje e Stafit të Dizajnit dhe Marketingut në Konferencën AllWeb për marketingun Dixhital, organizuar në Tiranë.

Somany, New Delhi

 

OMA Workshop, Rotterdam Hollandë

Balla Concept Design, nga OMA. Vizita dhe workshop-i në Roterdam.

Extraordinary Success Principles

Stafi i marketingut merr pjese ne trajnimin e organizuar ne Tirana International Hotel nga mentori Baris Kiliçarslam.

Redo Prishtina

Formim dhe trajnim i departamentit Design gjatë eventit te Design-it Redo Prishtina.

Allnav Trimble, Zvicër

Kompania Allnav, përfaqësuese e Trimble për Zvicrën, organizoi trajnimin 1 ditor më datë 22.08.2023 në zyrat e kompanisë në Villneuve Zvicër.

Canton Fair, Guangzhou Kinë

Pjesëmarrja në panair u zhvillua në datat 15-18 Prill 2023, ku përfaqësues nga Kontakt u njohën me materialet e ndërtimit dhe furnitorët në tregun Kinez.

Vizitë Shanghai Kinë

Vizita u krye në qytetin Shanghai, Changzhou dhe Wenzhou në Kinë, ku u vizituan fabrikat me të cilat Kontakt do të lidhe kontrata furnizimi për materiale të ndryshme.

Vizitë Saint Gobain, Rumani

Në datë 12/07/2023, Kontakt viziton fabrikën e prodhimit të xhamave Saint Gobain në Rumani, me qëllim njohjen nga afër të proçesit të prodhimit të xhamit dhe gamën e produkteve për proojektet e ardhshme.

Printer 3D Ultimaker S5, Vjenë Austri

Në datë 18/01/2023, Kontakt realizoi vizitën në zyrat e kompanisë 3DEE Vjenë Austri, ku u trajnua mbi përdorimin e printerit 3D, Ultimaker S5, blerë në këtë kompani.

Panair PSI, Dusseldorf

Në datë 10/01/2023, Kontakt mori pjesë në panairin PSI (Instituti i Shërbimit të Produkteve) në Dusseldorf Gjermani, ku u njoh me industrine europiane të produkteve promocionale.

Schnell, Fano Itali

Në datë 25/01/2023 u realizua për Kontakt trajnimi për makineritë e përpunimit të hekurit në Fano, Itali.

Rockwoll, Kroaci

Në datë 05/05/2023 Kontakt merr pjesë në trajnimin e Rockwoll, Kroaci, ku u njoh me praktikat e prodhimit të Leshit të Gurit nga lëndët e para.

USM, Munsingen Zvicër

Përfaqësuesi i kompanisë USM organizoi trajnimin 1 ditor më datë 02/03/2023 në zyrat e kompanisë dhe në fabrikën në Munsingen, Zvicër

Vetëdija, Tiranë

Gjatë trajnimit dhe workshopit me temë "Vetëdija", kolegët tanë të Kontakt zbuluan potencialin e fshehur brenda tyre dhe mësuan strategji të ndryshme për të arritur qëllimet dhe ëndrrat.

Ardex, Austri

Kontakt viziton kompaninë Ardex në Austri për të zhvilluar një trajnim rreth materialeve të ndërtimit hidroizoluese në tualete dhe llozha. Thank you @ARDEXAustria

Prodir, Zvicër

Kompania Kontakt vizitoi kompaninë zviceriane @ProdirSwissMade, aty ku prodhohen stilolapsat Kontakt me materialet më cilësore dhe me trendet më të fundit të ngjyrave.

Fidic, Tiranë

 

2022

Fidic, Tiranë

 

Zbatim i legjislacionit për parandalimin e pastrimit të parave, Tiranë

Departamenti i Financës merr pjesë në trajnimin e organizuar nga administra tatimore për përdorimin e portalit SelfCare dhe faturat elektrike.

Vizitë Gutman M21, Tiranë

 

Skela Layher

 

Bauma, Munich Gjermani

 

Kraiburg Damtek

 

Alu Vlora

 

Everest, Tiranë

 

Gutman

 

Liebherr, Colmar France

 

Panair Cerasie

Kontakt merr pjese ne Ekspozitën Ndërkombëtare të Qeramikës për Arkitekturën dhe Arredimin e Tualeteve, e promovuar nga CONFINDUSTRIA CERAMICA.

Panair Galabau, Nuremberg Gjermani

Kontakt merr pjese ne panairin Galabau në datat 14-16 shtator 2022 në Nuremberg me 1118 kompani pjesëmarrëse kryesisht nga Gjermania.

Paschal, Steinach Gjermani

Ne datat 15- 16 shtator 2022 u realizua trajnimi per levozhgat metalike Paschal ne Steinach, Gjermani.

2021

Roli i Team Leaders, Deloitte

Kontakt në bashkëpunim me Deloitte organizoi Workshop-in me temë “Roli i Team Leaders”.

SelfCare

Departamenti i Financës merr pjesë në trajnimin e organizuar nga administra tatimore për përdorimin e portalit SelfCare dhe faturat elektrike.

Team Building, Deloitte

Kontakt në bashkëpunim me Deloitte organizoi Workshop-in me temë “Team Building” Aktivitetet e zhvilluara motivuan punën në grup dhe vlerësuan ecurinë e kompanisë gjatë viteve të fundit.

Anketa e Punonjësve, Deloitte

Kontakt në bashkëpunim me Deloitte organizoi workshop “Anketa e Punonjësve”

2020

Kimia e Biznesit, Deloitte

Kontakt në bashkëpunim me Deloitte organizoi workshop-in "Kimia e Biznesit" e cila shërben për rritjen dhe përmirësimin e marrëdhënieve mes punonjësve të saj, performancës së skuadrave dhe rritjes së produktivitetit.

Ardex Mangalem 21

Përfaqësues të Ardex vizitojnë ndërtimet e Kontakt, duke parë nga afer aplikimin e materialeve të tyre hidroizoluese.

Aliva, Itali

Stafi Kontakt viziton kompaninë Aliva në Itali. Aliva jep zgjidhje të personalizuara në fushën e fasadave të ventiluara sipas kërkesave dhe problemeve specifike, duke zbatuar të gjitha llojet e ideve arkitektonike në fushën e projektimit. Bashkëpunimi për projektin SiRI tek Siri Kodra ishte një sukses i garantuar.

Casalgrande Padana, Itali

Stafi Kontakt viziton kompaninë Casalgrande Padana në Itali, e cila ka prodhuar materiale qeramike të përparuara për mbi 50 vjet duke ofruar zgjidhje inovative dhe miqësore me mjedisin për t'iu përgjigjur çdo kërkese krijuese dhe teknologjike të botës së arkitekturës dhe dizajnit.

Wilo, Gjermani

Stafi Kontakt viziton kompaninë Wilo në Gjermani, ku informohen rreth pompave në fushat e ngrohjes, ajrit të kondicionuar, ftohjes, furnizimit me ujë dhe largimit të ujërave të ndotura.

Italcementi, Bergamo Itali

 

DÖRKEN

Kontakt nëpërmjet një bashkëpunimi 10 vjeçar me Kompaninë Gjermane Dörken, përdor materialet më cilësore për Hidroizolimet e Nëntokës. Ne si kompani kujdesemi që çdo punonjës të jetë i trajnuar për teknikat dhe produktet më inovative.

Akpa Aluminum, Stamboll Turqi

Inxhinierët dhe Akritektët e stafit Kontakt u njohin me një nga kompanitë më të mëdha të prodhimit të aluminit në Europë.

Imm Cologne, Köln Gjermani

Ky panair madhështor mobilerie është një nga eventet më të rëndësishme të Interior Design. Kompani nga e gjithë bota sjellin tendencat më të reja të arredimit të brendshëm. Kjo vizitë ishtë vërtet një frymëzim për stafin tonë të design-it.

Wilkhahn, Hannover Gjermani

Kompania e mirënjohur e karrigeve Wilkhahn organizon trajnim mbi prodhimin e produkteve të tyre, dhe fton të gjithë klientët e tyre marrin pjesë në këtë tur. Zyrat Kontakt janë të pajisura me karriget më ergonimike të markës Wilkhahn duke na bërë një nga klientët e tyre të preferuar.

Sales and Negotiation nga Bruno Augustoni, Tiranë

Trajnimi " Sales and Negotiation" nga Bruno Augustoni u realizua në zyrat Kontakt ku tematikat kryesore ishin: 1. Prezantimi dhe njohja me agjentet 2. Strukturimi i marrëdhënieve ndërnjerëzore 3. Komunikimi emotiv dhe faktik 4. Biseda për shitje dhe bindje të klientit 5. Pyetjet dhe mënyra e të dëgjuarit në mënyre aktive 6. Vënia në praktikë e leksioneve në një takim Klient-Agjent

2019

KEIM, Diedorf

Stafi i Kontakt mori pjesë në trajnimin e orgaizuar nga KEIM në Diedorf.

Arti i Shitjes në Pasuritë e Paluajtshme

Paul Vincenti është një trajnues në nivel ndërkombëtar me një eksperiencë 28 vjecare. Si trajner ndërkombëtar dhe trajner biznesi ai ka frymëzuar mbi 640,000 profesionistë të pasurive të paluajtshme. Ai trajnon mijëra Agjentë, Brokera dhe Menaxherë në të gjithë botën.

Alwitra

Kontakt e di se tarracat e sheshta kërkojnë një trajtim të posaçëm për të realizuar izolimin e tyre sipas formës së pjerrët të çative, ndaj zgjedh me kujdes detajet e izolimit dhe tregon vëmendje maksimale në aplikim. Të gjitha produktet për termoizolim dhe hidroizolim të tarracave, përzgjidhen sipas standardeve të çertifikuara, për të garantuar cilësi dhe jetëgjatësi. Tashmë ju mund të zgjidhni apartamentet në katet e fundit pa u shqetësuar për izolimin e tarracës, lagështinë apo mbinxehjen gjatë muajve të verës.

Strategic Planning & Implementation Workshop, Tiranë

Stafi i Kontakt mori pjesë në Workshopin Planifikim & Zbatim Strategjik, udhëhequr nga mentori dhe themeluesi i Brains Kopenhagen, Erik Kristiansen.

Growth Hacking Workshop, Tiranë

Stafi i Kontakt mori pjesë në Workshop Growth Hacking, organizuar nga Network Tribe në Tiranë.

Digital Marketing Workshop, Tiranë

Stafi i Kontakt mori pjesë në Trajnimin Digital Marketing të organizuar nga European Learning Center.

BAU, Munich Gjermani

Stafi Kontakt merr pjesë edhe këte vit në Panairin e materialeve të ndërtimit BAU 2019 që zhvillohet çdo 2 vjet në Messe Mynih.

Bauma, Munich Gjermani

Skuadra e inxhinierëve të Kontakt mori pjesë në BAUMA, Panairi Ndërkombëtar për Makineritë dhe Pajisjet e Ndërtimit.

Veka Seminar, Tiranë

Arkitektët dhe inxhinierët e Kontakt morën pjesë në trajnimin Veka Seminar duke prezantuar projektin Mangalem 21 dhe detajet e ndërtimit.

Microsoft, Seoul Korea Jugut

Stafi i Kontakt mori pjesë në seminarin e Microsoft, The Tour, organizuar ne Seul, Korea e Jugut.

Printered, Matera Itali

Dizajnerat e Kontakt vizitojnë partnerët Antezza Tipografi në Matera, Itali, për një trajnim mbi të rejat e printimit.

OMA Workshop, Rotterdam Hollandë

Arkitektët e Kontakt vizituan Studion OMA në Roterdam, për seminarin mbi Mangalem 21.

Paschal, Tiranë

Stafi Kontakt merr pjesë në kualifikim në kantier Mangalem 21, me Paschal, një firmë ndërkombëtare e specializuar në prodhimin e formave në beton.

Marketing, Tiranë

 

2018

Peri, Tiranë

Kontakt merr pjesë në seminarin dhe trajnimin “Peri” të sistemeve të ndërtimit në Megatek, Tiranë.

Panairi Cersaie, Bologna Itali

Stafi Kontakt merr pjesë në panairin e qeramikës dhe pllakave "Cersaie" në Bologna.

Wagner Dubrovnik, Kroaci

Në 2 Maj 2018 u realizua trajnimi për mënyren e përdorimit të pompës së lyerjes WAGNER HC 750 në Dubrovnik, Kroaci nga kompania BACELIC.

Egger, Wismar Gjermani

Trajnim per laminatin tek kompania Gjermane Egger, Wismar Gjermani. Datat e Trajnimit: 11-13 Qershor 2018. Trajnuesi: Milija Stankovic, Agjent Shitje i Egger për Europen Jug-Lindore.

Ardex, Tiranë

Stafi Kontakt merr pjesë në një trajnim për hidroizolimin në fabrikën e Ardex në Tiranë.

Digital Design Days, Milano Itali

Digital Design Days ishte një eveniment 3-ditor plot me konferenca, aktiviteteve, shfaqje, instalacione dhe workshope të zhvilluara në Milano të Italisë.

Bauma, Munich Gjermani

 

Kete, Polykastro-Greqi

 

Scott Sorell, Tiranë

 

Layher, Gueglingen Gjermani

Kontakt vizitoi fabrikën e Layher në Gueglingen, Gjermani, e cila përfaqëson sistem skeleri me cilësi shumë të lartë për 70 vite në treg.

2017

Milkwakee, Berlin

Në datën 25.01.2017 u realizua nisja e inxhinierëve të Kontakt në trajnimin e realizuar nga "Milwaukee" Berlin, Gjermani për njohjen dhe prezantimin me veglat e punës dhe mënyrën e aplikimit.

OMA, Roterdam Hollandë

Arkitektët e firmës Kontakt kanë kryer disa vizita dhe trajnime në firmën e famshme të arkitekturës "OMA" në Hollandë për të diskutuar për ecurine e projektit gjigand Mangalem21.

AED Seminar

 

Mbrojtje Ndaj Zjarrit, Tiranë

Zhvillimi i trajnimit kundër zjarrit dhe evakuimit mundësuar nga Energy Plus në Kontakt.

Krug, Sarajevë

Trajnim në firmën e konsulentëve inxhinierik në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë.

Marazzi

Stafi i Kontakt në trajnim tek Marazzi, një nga kompanitë më të mira në industrinë e pllakave qeramike.

Protektor

Stafi i Kontakt në trajnim me Protektor.

PSI, Mossingen Gjermani

Pjesëmarrje në trajnimin Psi Products ku u zhvillua një praktikë për montimin e zinxhirëve hidroizulues në Mossingen, Gjermani.

Reynaers

Kontakt vizitoi fabrikën e Reynaers, një zhvillues evropian i produkteve të aluminit.

Matest, Bergamo Itali

Trajnimi i realizuar në Matest, Bergamo mbi pajisjet e laboratorit mbi të cilat Kontakt ka investuar me qëllim kontrollin e cilësisë së materialeve të përdorura në projektet AnA dhe Magnet.

Rockwool, Istria Kroaci

Stafi i Kontakt zhvilloi një vizitë në kompaninë e famshme të materialeve izoluese "Rockwool" në Istria, Kroaci.

Atlas

Atlas është kompani lider në treg për projektimin, prodhimin dhe montimin e konstruksioneve metalike për kapanone industriale, magazine etj. Kontakt ka bashkëpunuar për të realizuar magazinat në pronësi të saj në Kashar.

Marmodom

Stafi i Kontakt merr pjesë në trajnimin Marmodom.

2016

Bauma, Munich Gjermani

Bauma është panairi internacional i njohur i tregtisë dhe ndërtimit. Stafi i Kontakt mori pjesë në një vizitë informuese për risitë dhe inovacionin e makinave dhe materialeve të ndërtimit.

Kete Polykastro-Greqi

Në datë 21.03.2016 u realizua per stafin Kontakt trajnimi nga Kete, Selanik për prodhimin e dyerve të jashtme antizjarr të apartamenteve.

Ardex, Austri

Stafi Kontakt merr pjese në një sërë trajnimesh në fabrikën ARDEX Austria. Materiale hidroizolimi 2 komponentë, mono komponent, kollë ngjitëse etj.

Kontakt

2015

Trajnim AnA

2013

BAU, Munich Gjermani

Stafi i Kontakt merr pjesë në panairin më të famshëm të ndërtimit në Mynih të Gjermanisë.

Isomat

Trajnim në kompaninë Isomat.

Ardex, Tiranë

Pjesë e stafit të Kontakt merr pjesë në një trajnim për hidroizolimin në fabrikën e Ardex në Tiranë.

Alwitra, Loosdorf Austri

Punonjës të Kontakt kanë kryer një trajnim në fabrikën e kompanisë Alwitra në Loosdorf të Austrisë mbi përdorimin e materialeve të hidroizolimit. Alwitra është kompania lider në ofrimin e materialeve për hidroizolim.

Pestan

Inxhinierët e Kontakt marrin pjesë në një trajnim në fabrikën e firmës Pestan.

Alumil

Alumil është kompani që ofron profile alumini për sisteme të ndryshme si fasada, dritare, dyer, sisteme hijëzimi, kangjella etj. Kontakt ka kërkuar bashkëpunim me këtë kompani për blerje profile alumini për dritare dhe vetrata në projektin M21.

Alukonigstahl, Bosnje Herzegovinë

Kontakt ka bashkëpunuar me këtë kompani për blerje profile alumini, për dritare dhe vetrata në projektin M21. Gjithashtu një pjesë e stafit ka kryer dhe një trajnim në fabrikën e ALUKÖNIGSTAHL në Bosnje dhe Herzegovinë.

Paschal, Steinach Gjermani

Trajnimi u realizua në kompaninë Paschal në Steinach, Gjermani. Prezantimi i materialeve dhe softit u nda në dy seminare dhe u zhvillua në ambientet e firmës dhe showroom-it.

Profesioni

Ekonomist

Kontakt po kërkon të punësojë Financier energjik, me potencial të lartë, të vetëmotivuar dhe me integritet të lartë për t'iu bashkuar ekipit tonë.

 

PËRGJEGJËSITË:

• Kontrolli i faturës në përputhje me rregulloret fiskale dhe librin kryesor specifik të kompanisë;

• Librat e shit/blerjeve dhe formulari i deklaratës së TVSH-së;

• Kontrolli i bilancit të llogarive bankare;

• Komunikimi me klientët, furnitorët, organet tatimore;

• Përgatitja e situationeve së punës në ndërtim;

• Përgatitja e deklaratave financiare (mujore, tremujore, vjetore);

• Raportet e Klientit dhe Furnizuesit;

• Analiza e kostos;

 

KËRKESAT:

• Diplomë Master në Kontabilitet dhe Audit;

• Kualifikime profesionale (të përfunduara ose në vazhdim është një avantazh);

• Përdorues shumë i mirë i programeve ¬financiare, F5;

• Të ketë njohuri të mira në programet përkatëse kompjuterike (Ms. Office);

• Aftësi të shkëlqyera të të dëgjuarit, komunikimit verbal dhe të shkruar;

• Aftësi të shkëlqyera të përditësimit të të dhënave dhe të shkruarit.

Kërko

Designer

Profili i kompanisë: kontakt.al

Pozicioni i Punës: Graphic Design

Departamenti: Design

Profili i punës: Me kohë të plotë

Detyrat:

 1. Njihet me produktet dhe aktivitetet e departamentit;
 2. Njihet me mjetet e xhirimeve Aparat & Dron;
 3. Përpunon dhe editon Fotografi & Video;
 4. Krijon materiale per SMM (Postera, Story, Reels);
 5. Krijon materiale per Print (Fletushka, Kartvizita, Fletëpalosje);
 6. Krijon rendera dhe animacone nga projektet 3D;
 7. Logon, brandon dhuratat;
 8. Sistemon dhe arkivon materialet e krijuara

Kritere:

Arsimimi:

Diplomë Bachelor/Master në Pikturë Grafike (Graphic Designer)

Eksperienca:

Me dhe pa eksperiencë të mëparshme pune;

Kualifikime:

 1. Kualifikime të mëparshme në fushën e Design-it përmbëjnë avantazh;
 2. Njohës i paketës Adobe (Programe Design-i);
 3. Njohës i programeve bazë kompjuterike si paketa Microsoft Office;
 4. Aftësi shumë të mira të gjuhës Angleze;

 

Përfitime:

Paga:

Kandidatët me experience 0-1 vit në këtë pozicion: 400-550 €/muaj.

Rivlerësim page:

Çdo vit bazuar në performancën personale të punonjësit, bëhet rivlerësimi i pagës për vitin e ardhshëm.

Bonuse të tjera:

 1. Bonuse për performancë të jashtëzakonshme gjatë vitit;
 2. Trajnime profesionale brenda dhe jashtë vendit;
 3. Bonus në fund të vitit për performancën e punës;

Aplikimi:

Nëse dëshiron të bëhesh pjesë e skuadrës Kontakt, apliko duke dërguar Jetëshkrimin në adresën e email-it: [email protected]
Aplikantët do të kontaktohen nga zyra e Burimeve Njerëzore për të caktuar intervistën e punës.

 

 

Kërko

Arkitekt

Profili i kompanisë: kontakt.al

Pozicioni i Punës: Arkitekt

Departamenti: Arkitekturë

Profili i punës: Me kohë të plotë,

Java e punës: Hënë-Shtunë në orën 7:30 - 16:00

 

 

Detyrat:

 1. Realizon projektin e arkitekturës për leje zhvillimi dhe leje ndërtimi.
 2. Realizon relacionin e projektit të arkitekturës.
 3. Realizon projektin e arkitekturës për leje përdorimi.
 4. Realizon plane të përgjithëm vendorë PDV 1 dhe PDV 2.
 5. Realizon relacione, rregullore dhe fletët shoqëruese për planet e përgjithshëm, si gjendja ekzistuese, analiza e pronësisë, analiza e rrugëve.
 6. Ndjek përditësimet në standartet ndërkombëtare të projektimit.
 7. Realizon projektet e zbatimit në disiplinën e arkitekturës.
 8. Realizon detajet, sasitë dhe specifikimet teknike, në disiplinën e arkitekturës.
 9. Realizon për publikim në web, plane shkallësh, plane kati, fasada, prerje 3D konceptuale.
 10. Raporton tek drejtuesi i grupit, drejtuesi i departamentit dhe Ceo.

Kritere:

Arsimimi:

1.Diplomë në Arkitekturë, ose të jetë në proçes diplomimi.

 

Eksperienca:

1.Me dhe pa eksperiencë pune të mëparshme.

 

Kualifikime:

1.Njohje të mira të programeve MC Office, Autocad, Revit, 3Ds Max,Lumion,Photoshop.

2.Njohje të legjislacionit dhe standarteve të projektimit.

3.Çertifikime, njohje me teknologjitë, aplikimet dhe materialet e ndërtimit.

 

Përfitime:

Rivlerësim page:

Çdo vit bazuar në performancën individuale, përcaktohet paga për vitin e ardhshëm.

 

Bonuse të tjera:

1.Trajnime profesionale brenda dhe jashtë vendit;

2.Bonus në fund të vitit për performancën e punës;

3.Çmime të jashtëzakonshme.

 

Aplikimi:

Nëse dëshiron të bëhesh pjesë e skuadrës Kontakt, apliko duke dërguar Jetëshkrimin në adresën e email-it: [email protected].

Aplikantët do të kontaktohen nga zyra e Burimeve Njerëzore për të caktuar intervistën e punës.

Kërko

Inxhinier

Profili i kompanisë: kontakt.al

Pozicioni i Punës: Inxhinier Ndërtimi

Departamenti: Inxhinieri

Profili i punës : Me kohë të plotë

 

Detyrat:

 1. Kryen detyra të ndryshme projektimi si përpunim projekti dhe sistemim projekti;
 2. Plotëson dokumentat në dosjet inxhinierike;
 3. Përgatit raporte të ndryshme sipas nevojës së departamentit inxhinierik;
 4. Asiston inxhinierët junior, kryen matje dhe kontrolle cilësie;
 5. Ndjek proçesin e punës dhe menaxhon nënkontraktorin;
 6. Përgatit dokumentacionin përkatës të proçesit bazuar në rregulloren e kompanisë dhe dokumentave të miratuara si libreza masash, urdhër pune, kërkesa materiali, proçes verbal marrje në dorëzim punimesh;
 7. Raporton çdo ditë te drejtuesi i grupit për ecurinë e punimeve në objekt, përpilon grafik punimesh dhe përditëson atë;
 8. Përgatit realizimin javor dhe merr nga drejtuesi i grupit detyrat për javën pasardhëse, detajon planin e punës dhe i dorëzon te drejtuesi i grupit;
 9. Përgjegjës për arkivimin e dokumentacionit të prodhuar sipas rregullores së miratuar nga kompania.

 

Kritere:

Arsimimi:

1. Diplomë Master në Inxhinieri ose të jetë në proçes shkollimi;

 

Eksperienca:

1. Me eksperiencë të mëparshme pune;

 

Kualifikime:

1. Kualifikime të mëparshme, trajnime në inxhinieri.

2. Aftësi shumë të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës;

3. Përdorues i programit Autocad;

4. Njohës shumë i mirë i programeve bazë kompjuterike si paketa Microsoft Office;

5. Aftësi shumë të mira të gjuhës Angleze;

 

Përfitime:

Paga:

Kandidatët me eksperiencë 0-2 vite në këtë pozicion: 450.00-700.00 Euro/muaj (neto).

 

Rivlerësim page:

Çdo vit bazuar në performancën e punonjësit, bëhet rivlerësimi i pagës duke përcaktuar pagën për vitin e ardhshëm.

 

Bonuse të tjera:

1. Bonuse për performancë të jashtëzakonshme gjatë vitit;

2. Trajnime profesionale brenda dhe jashtë vendit;

3. Bonus në fund të vitit për performancën e punës;

 

Aplikimi:

Nëse dëshiron të bëhesh pjesë e skuadrës Kontakt, apliko duke dërguar CV në adresën e email-it: [email protected].

Dokumentat e cituara në CV duhet të bashkëlidhen në aplikimin tuaj!

Kërko

Kontakt
A    Pasho Hysa Nr 26 0714 AL 1004 Tiranë
C    +355684049444  E [email protected]
W   kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt