Punonjësit

Kontakt është një hapësirë bashkëbisedimi, kontributi dhe arritjesh të përbashkëta! Bashkohuni me ne që të zbuloni mundësitë dhe potencialin tuaj për t’u rritur në karrierë, duke ndikuar në mënyrë progresive botën që na rrethon. Së bashku do të zbulojmë se si të zhvillojmë të ardhmen duke ndërtuar dhe arritur objektivat që të vetëm, nuk do të mund t’i preknim.

 

Inxhinierë

 

Arkitektë

 

Ekonomist

 

Jurist

 

Dizajner

Marketing

 

Punëtor

Kontakt Shpk
A  Frosina Plaku Str 40  Al - 1023 Tirana
T  +35542225338  C  +355682029807
E info@kontakt.al  W kontakt.al