Media Franko-Gjermane, ARTE TV, me gazetaren Katrin Sandmann vizituan kantierin Mangalem 21, ku  zhvillluan filmimet per reportazhin e tyre. Fokusi ishte jeta e studentëve në Tirane, dhe për nje student të Inxhinierisë së Ndërtimit, pikëpamja e tij për zhvillimet e ndërtimeve në vendin tonë si dhe cilësia e tyre në krahasim me standartet europiane.

Kontakt | ARTE TV në Mangalem 21