Stafi i Kontakt mori pjesë në Workshopin Planifikim & Zbatim Strategjik, udhëhequr nga mentori dhe themeluesi i Brains Kopenhagen, Erik Kristiansen.

Kontakt | Strategic Planning & Implementation Workshop