fbpx LODRA PËR FËMIJË | Kontakt

LODRA PËR FËMIJË

Në sistemimet e jashtme perveç gjelbërimit dhe pastertisë, një rol të veçantë zënë dhe lodrat për femijë. Ato nuk mungojnë në komplekset tona të banimit dhe janë të shumëllojëshme dhe për të gjitha grup moshat.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit