fbpx Matësa elektrikë | Kontakt

Matësa elektrikë

Matësat elektrikë janë të gjithë matësa elektronikë. Ata mund të jenë matësa 3 fazorë (zakonisht për bizneset) dhe matësa 1 fazorë (zakonisht për abonentët familjarë). Matësat elektrikë janë inkasuar në panele metalikë. Panelet metalikë janë gjithmonë të pozicionuar pranë shkallës. Mbi çdo matës dhe automat shënohet numri i apartamentit për t’u indentifikuar lehtësisht nga banorët.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt