fbpx Matësat e ujit | Kontakt

Matësat e ujit

Grupi i kontatorëve është “kolektori” që furnizohet me ujë nga stacioni i pompimit dhe më pas nga grupi i kontatorëve bëhet furnizimi me linja të veçanta për çdo konsumator. Nëpërmjet këtij grupi bëhet komandimi i presionit, mbyllja e ujit në rast defekti, pa shkaktuar ndërprerje tek apartamentet e tjera. Në rast të defekteve (rrjedhjeve) të këtij grupi nuk dëmtohet asgjë, siç ndodh me sistemin klasik që rrjedhja e ujit bëhet nëpër shkallet e pallateve. Kontrolli nga faturistët e UKT-së bëhet më i lehtë pa patur nevojë që ata të futen brenda ambienteve të banimit.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt