fbpx Mjeshtër për proçeset e Hidroizolimit | Kontakt

Mjeshtër për proçeset e Hidroizolimit

Profili i kompanisë

Kontakt është një kompani ndërtimi që operon në tregun shqiptar qe prej vitit 1999. Portofoli kryesor i veprimtarisë së Kontakt konsiston në ndërtimin e objekteve rezidenciale dhe komplekse banimi kryesisht në qytetin e Tiranës.

Titulli i Pozicionit: Mjeshtër për proçeset e hidroizolimit të tualeteve, tarracave dhe nëntokës.

Vendndodhja: Tiranë

Kriteret/Kërkesat:

  • Të dijë të përpunojë materiale 2 komponent, katrama dhe pvc.
  • Të jetë i aftë në përpunimin e profileve alumin.
  • Të ketë experiencë pune 3-5 vjet në profilin që kërkohet.
  • Të jetë fleksibël me orarin e punës.
  • Mosha e preferuar deri në 35 vjeç.
  • Aplikantët kanë mundësi të specializohen për hidroizolimin e tarracave me sistemin Alwitra, për hidroizolimin e nëntokës me Dorken, dhe hidroizolimin e tualeteve me Ardex.