fbpx Ndriçim fasade | Kontakt

Ndriçim fasade

Në katet e para janë përdorur ndriçues linearë fluoreshentë ose ndriçues LED, me një kokë që shkëlqejnë dritën në një drejtim. Sasia e ndriçuesëve është e tillë që të kapen normat e fluksit të ndriçimit, rreth 150 lux. Ndriçuesit në katet e para mund të jenë të fiksuar në tavan me prizhonierë ose mund të jenë të fiksuar në kanalinat metalike. Në të gjitha rastet ndriçuesit janë të instaluar poshtë strehës dhe të kapura në tavan. Trupi cilindrik është i pajisur me një abazhur xhami që lëshon një dritë të fuqishme LED përmes skajit të hapur. Burimi i dritës është krijuar për të siguruar ndriçim të guximshëm me drejtim, përveç ndriçimit më të drejtpërdrejtë, ai gjithashtu ndihmon në krijimin e ndriçimit të përgjithshëm të dobishëm, i cili ka fluks maksimal ndriçues, është miqësor ndaj mjedisit.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt