fbpx Ndriçim në sistemime të jashtme | Kontakt

Ndriçim në sistemime të jashtme

Ndriçimi i jashtëm është projektuar për të gjitha rrugët e këmbësorëve dhe hapësirat e kalimit. Janë menduar që të ndriçojnë zonat këmbësore duke krijuar pasazhe të qarta nëpër objekte. Ndriçimi i jashtëm realizohet me shtylla konike zingato 3.5 m të larta. Tipi i ndriçuesit të përdorur është Fumagalli Beppe 400 me xham të tejdukshëm. Për çdo shtyllë ndriçimi realizohet tokëzimi dhe mbrojtja diferenciale. Në pasazhe janë instaluar ndriçues Beghelli 59w L=1.5 m. Ngjyra e ndriçimit është natyrale 4000 K. Llogaritjet e ndriçimit janë realizuar dhe stimuluar me softin Dialux.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt