fbpx PAJISJET E AJRIMIT | Kontakt

PAJISJET E AJRIMIT

Ajrimi natyral është proçes i domosdoshëm në objektet që Kontakt ndërton. Në ambientet e nëntokës realizon dritare podrumi me element gojë-ujku duke mundësuar dritë dhe përmirësuar ajrin.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit