fbpx Portë garazhi | Kontakt

Portë garazhi

Çdo vilë ka parkimin e vet privat dhe çdo parkim është i pajisur me portë metalike. Porta e garazhit funksionon vertikalisht. E gjithë perdja (barriera e rëndë) rrotullohet rreth një grile që vendoset mbi derë. Kjo nuk do të ishte e mundur pa ndihmën e sustave kundërpeshore. Perdja është e përbërë nga pllaka të galvanizuara të mbështjella në të ftohtë. Perdja është e rrethuar dhe e siguruar nga dy shina vertikale udhëzuese. Grila është e vendosur në një kuti mbulese çeliku të galvanizuar, e cila mbron perden nga dëmtimet e vogla dhe pluhuri. Portat tona përputhen me rregulloret e largimit nga zjarri për këmbësorët dhe janë të pajisura me një shirit ose levë paniku.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt