fbpx QËNDRUESHMËRIA | Kontakt

QËNDRUESHMËRIA

Mjedisi

Qëndrueshmëria është pika më e fortë e zhvillimit të ndërtimeve të kompanisë Kontakt. Kujdesi në përzgjedhjen e materialeve, të cilat janë miqësore me mjedisin dhe sigurojnë efiçencë, e riciklojnë energjinë e natyrës dhe ky është një argument që nuk del nga vëmendja asnjëherë. “Përdorimi i natyrës në dobi të vetë natyrës”, motoja që na udhëheq në realizimin e projekteve tona.

 

Përgjegjësi Sociale

Kontakt mbetet kompania e vetme në treg që tregon një ndjeshmëri të lartë ndaj kërkesave të grupeve më vulnerabël. Fëmijët dhe të moshuarit janë një prioritet, ndaj investimi për të bërë jetën e tyre më të mirë, është kryefjalë.

Kontakt Shpk
A  Ndre Mjeda Str 40  Al - 1023 Tirana
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit