fbpx Mjedisi | Kontakt

Mjedisi

Kërkojmë më pak nga ambjenti dhe japim më shumë nga vetja.

Qëndrueshmëria është pika më e fortë e zhvillimit të ndërtimeve të kompanisë Kontakt. Kujdesi në përzgjedhjen e materialeve, të cilat janë miqësore me mjedisin dhe sigurojnë efiçencë, e riciklojnë energjinë e natyrës dhe ky është një argument që nuk del nga vëmendja asnjëherë. “Përdorimi i natyrës në dobi të vetë natyrës”, motoja që na udhëheq në realizimin e projekteve tona.

 

 

Faktorët natyrorë që e dëmtojmë më së shumti ndërtesën, janë era dhe shirat. Puthitja e dritareve me murin me një saktësi të jashtëzakonshme, siguron objektin dhe apartamentin, por njëkohësisht shfrytëzimi i erës bëhet i nevojshëm për sistemet e ajrimit dhe ventilimit.

 

 

Diellëzimi optimal i apartamenteve paramendohet që në projektin fillestar, duke ofruar shtëpi të ngrohta dhe të ndriçuara në mënyrë natyrale. Për një ambient të freskët në verë e të ngrohtë në dimër, termoizolimi me materiale të gjeneratës së fundit, është çelësi i suksesit. Kontakt sigurohet që jetesa në objektet që ndërton, të jetë e një sigurie të lartë përmes sistemeve kundra zjarrit MKZ.

 

 

Hidroizolimi i ndërtesave nga ujërat e nëntokës dhe shirat, siguron shfrytëzimin e ujit për vaditjen e tokës, në mënyrë që objektet të kenë gjithmonë hapësira të gjelbërta përreth, duke krijuar mikroferma me fruta dhe perime pranë komplekseve të banimit. Deri para pak viteve, konsiderohej një utopi, Kontakt tashmë e ka kthyer në realitet.

 

 

Të gjitha këto së bashku, ofrojnë qëndrueshmëri ndaj të papriturave të tokës, duke siguruar objektet ndaj erozionit dhe lëvizjeve tektonike.

Kontakt Shpk
A  Ndre Mjeda Str 40  Al - 1023 Tirana
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit