fbpx Rampë kurriz peshku | Kontakt

Rampë kurriz peshku

Rampat aplikohen për hyrjet në parkim. Aplikimi në formën “kurriz peshku“ realizohet me qëllimin që makinat të kenë koefiçient më të lartë fërkimi dhe mos të rrezikojnë rrëshqitjen.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt