fbpx Profili Kontakt | Kontakt

Profili Kontakt

Profili Kontakt

Kryefjala e kompanisë Kontakt, gjatë këtyre viteve, ka qenë vendosja e marrëdhënieve me klientët. Përkushtimi dhe qëndrueshmëria që kompania ofron, mbetet pika më e fortë, mbi themelet e së cilës është vendosur një raport besimi që i bën klientët të sigurtë kur vjen fjala për të zgjedhur çerdhen e tyre, apo ambientin ku do të ndërtojnë biznesin e cilësive të profilin Kontakt.

Fjala e dhënë

Nga vizioni tek fjala, nga fjala tek letra, nga letra tek firma! Janë këto hapat që Kontakt ka zgjedhur të ndjekë për të bërë realitet ëndrrat e gjithësecilit.

Transparenca

Transparenca, si koncept dhe e vendosur në zbatim, drejton çdo projekt-ide, ku kostot, shpenzimet dhe investimet janë të hapura. dhe gjithmonë konfront ligjeve dhe rregullave të shtetit shqiptar.

Përshtatshmëria

Nga vizioni tek fjala, nga fjala tek letra, nga letra tek firma! Janë këto hapat që Kontakt ka zgjedhur të ndjekë për të bërë realitet ëndrrat e gjithësecilit.

Cilësia

Zhvillimet e tregut bazohen mbi kualitetin e investimeve, të cilat në fokus kanë detajet që bëjnë diferencën. Kjo e bën shoqërinë Kontakt ofruesin e një jetese me qëndrueshmëri të lartë.

Shpejtësia

Koha është treguesi kryesor i seriozitetit të një shoqërie ndërtimi. Shpërblimi më i madh që klientët marrin, është përmbushja në kohë e afateve të ndërtimit, sepse në Kontakt ecet përpara me filozofinë: “Ndërtojmë në kohë, sepse ajo që na mungon është koha!”

Teknologjia

Zhvillimet teknologjike dhe produktet më të reja të ndërtimit aplikohen në hapin e kohës me gjithçka ndodh jashtë vendit, duke i bërë projektet e Kontakt bashkëkohore dhe kompetitive.

Dobishmëria

Ajo që të gjithë kërkojnë, është cilësia e lartë me çmime konkuruese! Pikërisht për këto dy faktorë esencialë, Kontakt është zgjedhja e vetme ku investimi juaj merr vlerë absolute.

Stafi i kualifikuar

Kontakt është një familje e madhe, ku të gjithë punojnë për t’u rritur së bashku për të kontribuar dhe përmbushur qëllimet. Kualifikimi i stafit është pararoja e të gjitha investimeve për të arritur kualitetin me të cilin nuk bëhet asnjë kompromis.

Kontakt Shpk
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit