fbpx Vlerësime | Kontakt

Vlerësime

Vlerësimet kombëtare dhe ndërkombëtare dëshmojnë përgjegjësinë tonë ndaj çështjeve sociale dhe mjedisore.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt