fbpx Rrethim kompleksi | Kontakt

Rrethim kompleksi

Për të ofruar privatësi dhe siguri banorëve të zonës realizohet dhe rrethimi i kompleksit. Një mur me lartësi 1.4 m do ti brendashkruhet kufirit të pronës, duke ofruar dhe një dizajn të veçantë në pjesën arkitekturore. Rrethimi krijon një pengesë pa izoluar kompleksin nga bota e jashtme; lartësia modeste inkurajon kontaktin me pjesën tjetër të zonës, por në të njejtën kohë ofron mbrojtje të të gjithë kompleksit, rrit atraktivitetin e tij dhe siguron një aspekt estetik. Përveç aspektit estetik shërben gjithashtu dhe për t'i bërë ballë ngarkesave anësore si era dhe për ta mbajtur të sigurt nga rrëshqitja dhe përmbysja.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt