fbpx Rrethim vile | Kontakt

Rrethim vile

Rrethimet e banesave janë një nga elementet më të vjetra arkitekturore të krijuara nga njeriu. Në këtë kompleks çdo vilë përveç objektit vjen gjithashtu dhe me një oborr të jashtëm, një hapësirë në të dyja anët, që mund të shfrytëzohet individualisht. Duke qenë se kemi vila 2-she dhe 3-she për të përcaktuar kufirin e pronës për çdo vilë përdoret dhe një rrethim vile, i cili realizohet me anë të gjelbërimit të ulët (shkurre). Pavarësisht funksionit të saj primar si një barrierë mbrojtëse ai shërben dhe si një element dekorativ, që harmonizohet me dizajnin dhe arkitekturën e vilës.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt