fbpx Rrjeti i furnizimit me ujë | Kontakt

Rrjeti i furnizimit me ujë

Në impiantin e furnizimit me ujë të apartamenteve një rëndësi të veçantë ka skema se si furnizohen këto apartamente dhe materiali i përdorur për ketë impiant. Në këtë rast, linja e furnizimit nga rrjeti urban furnizon depot e ujit, me anë të pompave e dërgojmë ujin në linjën kryesore të furnizimit të grupit të kontatorëve dhe më pas me linja të veçanta furnizohet çdo apartament.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt