fbpx Shkallë | Kontakt

Shkallë

Kafazi i shkallës është trajtuar si një zonë e veçantë e objektit me pjesë betoni të ekspozuar. Ekspozimi në të tillë mënyrë i betonit të këtyre strukturave krijon mundësinë e trajtimit me një dizajn të veçantë dhe inovativ duke kombinuar kangjellat metalike me pllakat e ndryshme në shtrim.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt