fbpx Sinjalistikë rrugore | Kontakt

Sinjalistikë rrugore

Sinjalistika mbitokë që Kontakt ofron është në standartet bashkëkohore. Në këtë mënyrë banorëve dhe vizitorëve nga jashtë kompleksit u bëhet shumë më i lehtë qarkullimi për në objekt falë tabelave orientuese në sistemimet e jashtme.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt