Submitted by kontaktwm on Dje, 02/26/2023 - 18:37
Kryefaqe
Section Type
Embed Video

Video Description
Kompania e ndërtimit Kontakt, prej më shumë se dy dekada, është një ndër kontribuesit kryesorë në ndërtimin e komplekseve rezidenciale në Tiranë, duke i dhënë një zhvillim infrastrukturës urbane. Kontakt shet apartamente me cmime okazion dhe cilësi shumë të lartë ndërtimi.
Subsites Home
Title
KAIMI
Description

A Rr. Pasho Hysa Nr 26-0714 - 1004 Tiran​‌ë

Apartamente nga 1,000 €/m2 Financojm​‌ë 70%

image with url
Title
Mangalem 21
Description

A Rr. Pasho Hysa Nr 26-0714 - 1004 Tiran​‌ë

Apartamente nga 900 €/m2 Dyqane nga 1,200 €/m2 Financojm​‌ë 70%

image with url
Title
SiRI
Description

A Rr. Siri Kodra 206 Al - 1017 Tiran​‌ë

Apartamente nga 1,400 €/m2 Dyqane nga 2,000 €/m2 Financojm​‌ë 70%

image with url
Title
Marga
Description

A Rr. Filip Jano - 1057 Tiranë

Apartamente nga 1,400 €/m2 Dyqane nga 2,000 €/m2 Financojm​‌ë 70%

image with url
Title
Magnet
Description

A Rr. Ndre Mjeda 40 - 1023 Tiran​‌ë

Parkime 500 €/m2 Financojm​‌ë 70%

image with url
Embed Map
kontakto