Blog

Get to know our newest offers
and reserve your unit now.

Blog

Njihuni me ofertat tona më të reja
dhe rezervoni njësinë tuaj tani.

Viktor Hoti
01/04/23

Shes apartament te Ali Demi, kompleksi Kaimi

Apartamente ne shitje te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamente komode me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave te ndryshme. Ndertim cilesor me fasade te termoizoluar me lesh guri, dritare alumin termik me dopio xham, parket cilesor, dyer gjermane, hidrosanitare inkaso etj. Mundesi pagese me keste dhe financim deri ne 80% te vleres me kolateralin e kompanise. Zone e qete, me ajer te paster dhe uje Selite. Zona mundeson akses te shpejte neper te gjitha pikat me te rendesishme te kryeqytetit. Prenotoni tani apartamentin tuaj.
 
Kontaktoni per me shume informacion.
Viktor Hoti
+355 67 2000 727

Viktor Hoti
01/04/23

Apartamente ne shitje te Ali Demi

Apartamente ne shitje te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamente komode me siperfaqe te ndryshme qe i pershtaten kerkesave te ndryshme. Ndertim cilesor me fasade te termoizoluar me lesh guri, dritare alumin termik me dopio xham, parket cilesor, dyer gjermane, hidrosanitare inkaso etj. Kontaktoni per me shume informacion.

Viktor Hoti
25/03/23

Shes apartamente te kompleksi Mangalem21 ne Tirane

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Apartamente 1+1 dhe 2+1 me siperfaqe te ndryshme. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per nje vizite nga afer +355672000727 

Viktor Hoti
25/03/23

Shes apartament ne Tirane, te Ali Demi

Shiten apartamente te Ali Demi, kompleksi Kaimi. Kompleks banimi me 6 pallate 7 kateshe dhe me 13 shkalle. Punime shume cilesore si fasade e termoizoluar me lesh xhami 7cm, dritare alumin termik me dopioxham, parket cilesor, pllaka porcelani ne tualet, hidrosanitare cilesore inkaso, dyer te brendshme gjermane etj. Cmimi me i mire ne zone per apartamente. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Prenotoni apartamentin tuaj te kompleksi Kaimi ne Tirane. Per me shume informacion kontaktoni ne numrin 067 2000 727.

Viktor Hoti
16/03/23

Shitet apartament 2+1 te Ali Demi ne Tirane, kompleksi Kaimi

Shes apartament 2+1 me siperfaqe 98 m2 te Ali Demi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 6 te nje pallati 7 katesh ne ndertim te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamenti eshte me 3 orientime, jug, perendim dhe veri dhe eshte me 2 tualete me dritare dhe 1 ballkon. Prenotojeni qe tani me 20% te vleres dhe pjesen tjeter e paguani ne Mars 2024 me dorezimin e celesave te apartamentit. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per me shume informacion +355 67 2000 727

Viktor Hoti
16/03/23

Shes apartamente te kompleksi Kaimi ne Tirane

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire. Apartamente me punime nga me cilesoret ne treg dhe me cmim shume te mire. Kontaktoni tani per me shume informacion +35567 2000 727

Viktor Hoti
11/03/23

Shes apartament 1+1 te Ali Demi ne Tirane

Shes apartament 1+1 me siperfaqe 61.3 m2 te Ali Demi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 3 te nje pallati 7 katesh ne ndertim te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamenti eshte me orientim jug me 1 tualet dhe 1 ballkon. Prenotojeni qe tani me 20% te vleres dhe pjesen tjeter e paguani ne Qershor 2024 me dorezimin e celesave te apartamentit. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per me shume informacion +355 67 2000 727

Viktor Hoti
11/03/23

Shes apartament 2+1 ne Tirane, Ali Demi

Shes apartament 2+1 me siperfaqe 97.8 m2 te Ali Demi ne Tirane. Apartamenti ndodhet ne katin e 3 te nje pallati 7 katesh ne ndertim te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Apartamenti eshte me 3 orientime, jug, perendim dhe veri dhe eshte me 2 tualete me dritare dhe 1 ballkon. Prenotojeni qe tani me 20% te vleres dhe pjesen tjeter e paguani ne Mars 2024 me dorezimin e celesave te apartamentit. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per me shume informacion +355 67 2000 727

Viktor Hoti
04/03/23

Shes apartament me hipoteke te Ali Demi ne Tirane

Apartamentet e fundit ne shitje me hipoteke te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per nje vizite nga afer +355672000727 

Viktor Hoti
04/03/23

Shes apartament me hipoteke ne Tirane

Apartamentet e fundit 2+1 ne shitje te rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Ndertim shume cilesor me fasade te ventiluar dhe zeizolim, dritare alumin termik, hidrosanitare inkaso, dyer gjermane etj. Gati per banim ne Mars 2023. Mundesi rezervimi me 30% te vleres dhe mundesi financimi me kolateralin e kompanise deri ne 70% nepermjet Union Bank. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite nga afer.
Viktor Hoti
Agjent shitje
+355 67 2000 727

marko.cuko
28/02/23

Shes Apartament 1+1 te Ali Demi me cmim Okazion

Shitet super apartament 1+1, financim me banke deri 80%, me orientim Jug ne faze ndertimi te kompleksi Kaimi, nje nga komplekset me cilesine me te larte te ndertimit ne Tirane, me strukture monolite per termete deri 9 balle, me fasade me sistem kapot me lesh guri, me dritare alumin termik dopio xham dhe me grila, hidrosanitare inkaso, laminat ac4 8mm , dere e jashtme e blinduar dhe kunderzjarr, lartesia e katit 295 cm, aspirimi i dedikur pra nuk ka perzjerje aromash, sistem kondicionimi multisplit.
Per me shume info 0685555845 MARKO

marko.cuko
28/02/23

Shes Apartament 1+1 te Ali Demi me cmim Okazion

Shitet super apartament 1+1, financim me banke deri 80%, me orientim Jug ne faze ndertimi te kompleksi Kaimi, nje nga komplekset me cilesine me te larte te ndertimit ne Tirane, me strukture monolite per termete deri 9 balle, me fasade me sistem kapot me lesh guri, me dritare alumin termik dopio xham dhe me grila, hidrosanitare inkaso, laminat ac4 8mm , dere e jashtme e blinduar dhe kunderzjarr, lartesia e katit 295 cm, aspirimi i dedikur pra nuk ka perzjerje aromash, sistem kondicionimi multisplit.
Per me shume info 0685555845 MARKO

Viktor Hoti
25/02/23

Shiten apartamente ne Tirane, kompleksi Kaimim te Ali Demi

Shiten apartamente te Ali Demi, kompleksi Kaimi. Kompleks banimi me 6 pallate 7 kateshe dhe me 13 shkalle. Punime shume cilesore si fasade e termoizoluar me lesh xhami 7cm, dritare alumin termik me dopioxham, parket cilesor, pllaka porcelani ne tualet, hidrosanitare inkaso, dyer gjermane etj. Cmimi me i mire ne zone per apartamente. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres se apartamentit nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Prenotoni apartamentin tuaj te kompleksi Kaimi ne Tirane. Per me shume informacion kontaktoni ne numrin 067 2000 727.

Viktor Hoti
25/02/23

Shiten apartamentet e fundit te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21 te Ali Demi. Kompleks rezidencial me 41 pallate i cili ju ofron te gjitha facilitetet per nje jetese te qete dhe komode. Mundesi financimi deri ne 80% te vleres nepermjet Union Bank me kolateralin e kompanise. Kontaktoni per nje vizite nga afer +355672000727 

Viktor Hoti
18/02/23

Shes apartamente ne Tirane

Kompleksi Kaimi te Ali Demi
Shiten apartamente te tipologjive te ndryshme 1+1, 2+1 dhe 3+1 me siperfaqe, orientime dhe ne kate te ndryshme. Kompleksi eshte me 6 ndertesa 7 kateshe me 13 shkalle. Ndertim shume cilesor me fasade te termoizoluar dhe me konstruksion per termete deri ne 9 balle. Ajri i paster, qetesia dhe uji i Selites e bejne kete kompleks ideal per te jetuar. Mundesi rezervimi me 30% te vleres dhe finacim me kolateralin e kompanise deri ne 70% nepermjet Union Bank. KOntaktoni tani per te zgjedhur dhe rezervuar apartamentin tuaj.
Viktor Hoti
Agjent shitje
+355 67 2000 727
 

Viktor Hoti
18/02/23

Apartamente 2+1 ne shitje te Siri Kodra ne Tirane

Apartamentet e fundit 2+1 ne shitje te rezidenca Siri 2 ne rr. Siri Kodra. Ndertim shume cilesor me fasade te ventiluar dhe zeizolim, dritare alumin termik, hidrosanitare inkaso, dyer gjermane etj. Gati per banim ne Mars 2023. Mundesi rezervimi me 30% te vleres dhe mundesi financimi me kolateralin e kompanise deri ne 70% nepermjet Union Bank. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite nga afer.
Viktor Hoti
Agjent shitje
+355 67 2000 727

marko.cuko
18/02/23

Okazion te Ali Demi

Shiten apartamente te kompleksi me i ri te Ali Demi. Cilesi shume e larte ne ndertimi me konstruksion per termete deri 10 balle, me sistem kapot me lesh guri per termoizolim perfekt dhe zeizolim, dritare te cilesise te larte me alumin termik dopio xham me gas dhe grila ne dritare, sistem kondicionimi multisplit, aspirim i dedikuar, laminac ac4 8mm, tualet me hidrosanitare inkaso.
Paguani 20% te vleres ne momentin qe rezervoni apartament dhe paguani 80% kur merni celesat e apartamentit te perfunduar. Perfundimi per 15 muaj. Pjesen e 80% mund ta merni kredi, ju mbeshtesim me kolateral. Per me shume info 0685555845 Marko

Viktor Hoti
11/02/23

Shitet shtepi te Ali Demi

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite. Apartamente komode, me cilesi te larte ndertimi dhe me hipoteke. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite ne prone +355 67 2000 727

Viktor Hoti
11/02/23

Shes apartament te Ali Demi ne Tirane

Shiten apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te kompleksi Kaimi te Ali Demi. Kompleks multifunksiononal banimi qe ju ofron te gjitha komoditetet per nje jetese sa me te mire. Apartamente me punime nga me cilesoret ne treg dhe me cmim shume te mire. Kontaktoni tani per me shume informacion +35567 2000 727

Viktor Hoti
11/02/23

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21

Apartamentet e fundit ne shitje te kompleksi Mangalem21. Kompleks modern me shume hapesira te gjelberuara dhe pa makina si edhe te gjitha sherbimet. Ajer i paster dhe uje Selite. Apartamente komode, me cilesi te larte ndertimi dhe me hipoteke. Kontaktoni tani per me shume informacion ose per nje vizite ne prone +355 67 2000 727