Submitted by kontaktwm on Dje, 10/02/2022 - 11:19
Rreth nesh
Page Discription
Kontakt është një ndër kompanitë kryesorë në ndërtimin e projekteve me rëndësi të lartë për komunitetin dhe biznesin në vend. Kontributi i Kontakt nuk vjen vetëm përmes ndërtimit, por gjithashtu edhe burimet njerëzore mbeten një aset i rëndësishem i kompanisë. Janë rreth 100 punonjës të administratës si inxhinierë ndërtimi, arkitektë, financierë, juristë, dizajner dhe agjentë shitje-marketing, të cilët menaxhojnë me rigorozitet zbatimin e detajeve të çdo projekti.