fbpx Stacion pompa | Kontakt

Stacion pompa

Pompa e furnizimit me ujë sanitar është pajisje kryesore në këtë impiant. Për këtë arsye është zgjedhur një grup pompash që komandohen nga një panel i vetëm. Grupi i pompimit e dërgon ujin në çdo konsumator me presionin e nevojshëm. Ky grup pompimi funksionon si një grup i vetëm dhe pompat hyjnë në punë sipas kërkesës së konsumatorit dhe në rast se njëra nga pompat del jashtë funksionit, kërkesat për fluksin e nevojshëm e mbajnë pompat e tjera deri në momentin që kjo pompë vihet përsëri në funksion.

Kontakt
A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
+355684049444  E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt